Laden…

Wie zijn wij?

VeDev is een creatief internetbureau dat complete websites en webwinkels levert.

Vedev is in 2019 opgericht, maar de totale ervaring reikt van ver voor deze tijd. Onze opdrachtgevers zijn altijd positief over onze werkwijze, ervaring en betrouwbaarheid.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat uw website nooit achterblijft.

Voor een indruk van van het werk van VeDev, verwijzen wij u graag door naar ons portfolio en uiteraard kunt u voor verdere vragen of een offerte bij ons terecht.Wie zit erachter VeDev?

Mijn naam is Veron Schreuder, eigenaar van VeDev en geboren in 2000. Ik ben al sinds ik klein was bezig met het ontwikkelen van websites voor kennissen. Eerst nog via het programma Joomla op mijn eigen computer, en later ben ik dit steeds professioneler gaan doen. Mijn kennis heb ik mijzelf aangeleerd, maar ook op school. Ik ben bijna afgestuurd aan de opleiding HBO-ICT.